Hopp til innholdet

Intimkonsert med Ary og Pasha

Ary-og-Pasha

Årets intimkonsert med Ary og Pasha arrangeres på takterrassen av Choice hotell i forbindelse med Landstreff i Stavanger. Konserten blir streamet live på våre facebooksider.

Bak artistnavnet Ary gjemmer det seg en svært talentfull 24-åring fra Trondheim ved navnet Ariadne Loinsworth. På kort tid har Ary etablert seg som et av de mest spennende artistnavnene i Norge. Det var blant annet med den stemningsfulle låten «The Sea» at hver eneste episode av NRK-suksessen Nobel ble åpnet i fjor høst.

Pasha er et av de mest karakteristiske up- and- coming hip-hop ikonene som for tiden beveger seg i musikk-Norge. Han er en brennaktuell norsk artist som allerede har klatret til toppen av Spotifys «viral»-lister i hele Skandinavia. På scenen er 22-åringen en energisk hip hop-artist som på kort tid er blitt en publikumsfavoritt.

Lørdag 6. mai skal Ary trollbinde oss med sin magiske tilværelse på takterassen til LS:Hotel, mens Pasha skal få oss til å hoppe i takt til fengende hip hop-beats. Alt vil foregå med den beste utsikten over Stavanger i bakgrunnen!

Les mer om intimkonserten vår her