Hopp til innholdet

Det krever erfaring og innsatsvilje for å bli ekspert

Asan ønsker å bidra til positivt kroppsfokus og økt selvtillit gjennom deling av kunnskap, positive rollemodeller og viljen til å tørre å bryte noen tabuer. Vi i Asan heier på sterke rollemodeller som tør å gå foran, og som gjør det lettere for andre å følge etter.

Isabell Ringnes

Isabell Ringnes er en av grunnleggerne av TENK, tech-nettverket for kvinner i Norge. Hun arbeider for å få flere kvinner til å være med å forme fremtiden i en mannsdominert teknologibransje. Fordi hun mener at alt man gjør i dag, vil ha betydning for kvinner i morgen.

Marie Louise Sunde

Marie Louise Sunde er kirurg, tidligere ballettdanser og hjernen bak #hunspanderer, en internasjonal kampanje som oppfordrer kvinner til å ta det første steget for å bekjempe kjønnsdiskriminering. Hun har arbeidet i årevis for å tette gapet mellom menn og kvinner, både i Norge og utlandet.

Vibeke Gwendoline Fængsrud

Vibeke Gwendoline Fængsrud gikk fra å stryke i matte på videregående, til å studere teoretisk mattematikk og starte sin egen bedrift som hjelper barn og unge med realfag. Hun vet nøyaktig hvor viktig selvfølelse og hardt arbeid er for å nå målene man har satt seg.

Asan ønsker å fremme forbilder som gjennom å gå foran gjør det enklere for andre å følge etter.

Det krever erfaring og innsatsvilje for å bli ekspert.